Klauzula informacyjna - Newsletter

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego I Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) dalej: RODO,  Forest Gorlice sp. z o.o. informuje, iż:

  • Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Forest Gorlice spółka z o.o. z siedzibą w Gorlicach przy ul. Bieckiej 9, 38 – 300 Gorlice, NIP: 7381875324, REGON: 492686520, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000037595, kapitał zakładowy 1.233.000,00 zł.
  • Przetwarzamy Pani/Pana dane osobowe uzyskane bezpośrednio do Pani/Pana
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą : w celach związanych z subskrypcją i wysyłką Newslettera- art. 6 ust 1 pkt a. RODO

5) Pani/Pana dane osobowe  zebrane w celach wskazanych w pkt. 4 będą przechowywane przez okres subskrypcji Newslettera – do czasu cofnięcia Pani/Pana zgody

6) posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych, otrzymywania ich kopii oraz prawo ich sprostowania, usunięcia (jeżeli Pani/Pana zdaniem nie ma podstaw do tego abyśmy Pani/Pana dane można żądać abyśmy je usunęli), ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

6) ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r - RODO

7) podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do otrzymywania Newslettera, brak podania danych osobowych uniemożliwia otrzymywanie Newslettera;

8) Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.

9) Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania .

10) Ma Pani/Pan z prawo w każdym czasie cofnąć swoją zgodę na otrzymywanie Newslettera na stronie http://www.sklep.forest.gorlice.pl lub pisząc e-mail na adres sklep@forest.gorlice.pl.

Zaloguj się

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Sklep jest w trybie podglądu
{nocache:b5aca450ed85b05d2af54bd5b4422178#0}
Click Shop | Hosting home.pl